Konya Son Dakika

Konya Da Kumesten 6 Kilo 250 Gram Esrar Cikti Guendem Haber Sondakika Kilo Danca Kumes. Türkiyede 14 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 203 kişi vefat etti 30 bin 709 yeni vaka tespit edildi 20 Ekim 2021 1322 Covid-19 hastalarının yüzde 90ı aşısız.


Konya Da Otomobiller Carpisti 2 Yarali 2021 Otomobil Cevre

Konya siyaset ve hayata dair ne varsa.

Konya son dakika. Son dakika deprem haberleri. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Seydişehir ilçesini ziyaret etti. Afadın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meramda 5.

Kandilli Rasathanesine göre Konya Meramda saat 2043te 50 şiddetinde deprem meydana geldi. 30072021 - 1941 Güncelleme. Bir tek Alper Potuk.

Güncel Son Dakika Konya Haber. 3680 likes 13 talking about this. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 day agoSon dakika haberine göre. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem yaşandı. Kattan aşağı inerken merdivenden düşen kişinin kolu kırıldı. Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konyanın Meram ilçesinde saatler 2043ü gösterirken 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konyada karşılıksız aşk nedeniyle çıktığı iddia edilen bir kişinin yaşamını yitirdiği kavgaya karışan nişanlı çiftin haksız tahrik altında kasten. Türkiye ve dünyadan flaş gelişmeler son dakika haberleri Konya ve Konyaspor haberleri özel röportajlar köşe yazıları gazeteler siyaset ekonomi spor.

Konya Son Dakika Haberleri. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Konyada Habere dair tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsinizDoğru ve Tarafsız habercilik anlayışı ile işimizi en iyi şekilde yapmaya.

Konya son dakika haberleri ve konya haber ile. Corona virüs vakaları artan iller. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 2043te merkez üssü Meram olan 51 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Kandilli Rasathanesine göre Konya Meramda saat 2043te 50 şiddetinde deprem meydana geldi. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Dinç Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Son dakika gündem haberi. AFAD yaptığı açıklamada saat 0038de Konya Tuzlukçuda 40 büyüküğünde bir. Son dakika haberi.

Son dakika depremleri Konya. 08 Kas 2021 - 2324. Son dakika deprem haberleri - Son Dakika.

08 Kas 2021 - 2312 - Gündem Güncelleme. Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem yaşandı 2113 Son Dakika. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. NTV Konya haberleri sayfasında Konya ile ilgili yerel magazin spor ekonomi siyaset ve diğer tüm kategorilerde en güncel haberleri bulabilirsiniz. Konya son dakika Konya.

Son dakika gündem haberi. 445 likes 62 talking about this. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

31072021 - 2341 Konyada bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü. Beşiktaş haberleri Salih Uçan ve Mehmet Topal transferleri sonrası dikkat çekti. Konya haber son dakika.

AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Son dakika haberi Konyadaki katliamda 10 gözaltı. Gelen son dakika haberine göre.

Sudanda son dakika gelişmesi. 1 day agoSon dakika. Beşiktaşrsquota 2021-2022 sezonu hazırlıkları devam ederkentransferçalışmaları da hız kazandı.

11 hours agoSon dakika gündem haberi. 1442 likes 2 talking about this. 1442 likes 2 talking about this.

Beşiktaşrsquota 2021-2022 sezonu hazırlıkları devam ederkentransferçalışmaları da hız kazandı. 1 day agoSon dakika depremleri. NTV Konya haberleri sayfasında Konya ile ilgili yerel magazin spor ekonomi siyaset ve diğer tüm kategorilerde en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Son Dakika Konya Da Cok Siddetli Deprem Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu Konya Depremi Sonrasi Pes Pese Aciklamalar Deprem Haberleri Son Dakika Spor Haberleri. AFAD yaptığı açıklamada saat 0038de Konya Tuzlukçuda 40 büyüküğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika konya.

1 day agoKonya Meram deprem. Gelen son dakika haberine göre. Son dakika Konyada deprem.

Corona virüs vakaları artan iller. Son dakika deprem haberleri. Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya Son Dakika Haberleri Konya Son Dakika Konya Haberleri. Son dakika Konyada şiddetli deprem meydana geldi. Konya haberleri son dakika corona.

Son dakika Konyada şiddetli deprem meydana geldi. 08 Kas 2021 - 2324. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

3796 likes 17 talking about this. Konyanın Hüyük ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Kandilli Rasathanesine göre Konya Meramda saat 2043te 50 şiddetinde deprem meydana geldi.

Konyada kayınpederi ve bacanağını öldüren sanığın yargılamasına devam edildi - Son Dakika. Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika meydana gelen depremler araştırılıyor.

Son dakika gelişmesine göre Konya merkezli Fetullahçı Terör Örgütüne FETÖ yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.


Pin On Konya Haber Ana Sayfa


Konya Haber Konya Da Alacak Verecek Kavgasi 1 Yarali Blogger


Konya Da Kumesten 6 Kilo 250 Gram Esrar Cikti Guendem Haber Sondakika Kilo Danca Kumes


Konya Da Ticari Taksi Kamyona Carpti Guendem Haber Sondakika Kamyon Haber Hayat


Pin On Konya Haber Ana Sayfa


Konya Da Supheli Olum Guendem Haber Sondakika Olum Hayvan Haber


Konya Haber Komsular Arasindaki Kavga Kanli Bitti 3 Yarali Gym Wrestling Gym Equipment


Konya Da Silahli Kavga 1 I Agir 2 Yarali Guendem Haber Sondakika Haber Polis


Konya Da 109 Bin Suriyeli Bulunuyor Ozel Haber Guendem Haber Sondakika Haber Danca


Sondakika Seydisehir De Motosiklet Kazasi 2 Yarali Haber Konyahaber Haber Motosikletler Youtube


Karaman Haber Panosundaki Pin


Konya Daki Kaza Kurbani Ummugulsum Son Yolculuga Gelinlikle Ugurlandi Gundem Haber Sondakika


Konya Da Yolun Karsisina Gecmeye Calisan Cifte Otomobil Carpti Guendem Haber Sondakika Otomobil Haber Gemi


Sondakika Konya Ilgin Da Motosiklet Hirsizligi Iddiasi Konyahaber Haber Konyahaber Motosikletler Danca Haber


Konya Da Aranan 61 Kisi Yakalandi


Konya Da 150 Kaz Telef Oldu Guendem Haber Sondakika Ciftlikler Veterinerler Olinda


Konya Da Dugun Konvoyunda Kaza Guendem Haber Sondakika Kazan Dugun Haber


Konya Da Hirsizlik Suphelileri Sucustu Yakalandi Gundem Haber Sondakika Haber


Konya Da Ucak Dustu Yuzbasimiz Sehit Oldu Pes24 2021 Ucak Akrobasi Olinda

Previous
Next Post »